Uge 29 ungdomscruise 2013

Hej sejlere!

Vi, en gruppe sejlere fra Frederikssund/Marbæk Juniorsejlcenter, tog sidste år initiativ til at starte et nyt og spændende projekt for os unge sejlere. Vi håber gennem dette at styrke sammenholdet på tværs af sejlklubber og sejlnormer, skabe gode venskaber og vigtigst af alt at få nogle rigtig hyggelige oplevelser sammen.

Hvad er det så, vi arrangerer? Det er egentlig ret simpelt: En flerdagssejltur. Vi har ikke planlagt arrangementet meget nøjere – og det er heller ikke meningen! Vi mener nemlig, at nøgleordet for dette arrangement bør være ”enkelthed”. Vi laver derfor meget løse planer, for at give turen mulighed for at udfolde sig som den skrider frem, da vi synes, at det skaber det bedste og mest hyggelige arrangement.

Med disse indledende ord håber vi, at I vil finde interesse for og bakke op om projektet.

Sejlerhilsner

Esben, Jacob, Maria, Victor & Christian, FMJSC
Hvor og hvornår?
Arrangementet afholdes i uge 29 d. 15-21. juli 2013 og vi håber, at I vil sætte kryds i kalenderen, da det selvfølgelig bliver meget federe, hvis vi bliver mange deltagere. Sidste år blev vi 16 deltagere fordelt på 3 både.

Planen er at alle både mødes i Frederiksværk med tilhørende udstyr og godt humør mandag d. 15. juli, hvor vi kl. 16 samles til velkomst. Hver dag klokken 19 vil vi holde en kort briefing vedrørende den kommende dags sejltur i forhold til vind og vejr. Det er muligt, at vi finder en ankerbugt en af dagene, hvor vi ror i land og spiser aftensmad – så husk, udover anker, en gummibåd, hvis det er muligt; ellers må vi lave en fælles færgerundfart mellem bådene.

Spilleregler
Som tidligere nævnt vil arrangementet være meget løst og frit. Man har som deltager naturligvis selv ansvar for sin gøren og laden, hvilket inkluderer sikkerhed, udstyr, mad, drikke, overnatning, havnepenge osv. under hele turen. Det er derfor nødvendigt, at der om bord på hver båd er mindst en skipper, der har ansvar for besætning og materiel.
Derudover opfordrer vi til, at man udviser godt sømandskab og ansvarlighed og desuden overholder de enkelte havnes reglementer.

Hvem må være med?
Der er ingen aldersgruppe for deltagere på turen, men vi kan dog sige, at vi, arrangørerne, er unge mellem 15 og 25 år, og vi håber på at finde lignende selskab.
Enhver båd kan deltage; til turen sidste år bestod flotillen af kabinebåde i størrelsen 25-44 fod, men mindre både skal også være velkomne.

Kontakt og tilmelding
Uden at gentage os selv for meget vil vi påpege, at vi ikke fungerer som ledere af arrangementet, men blot tovholdere. Vi vil i den sammenhæng være behjælpelige så vidt muligt; har du spørgsmål er du derfor velkommen til at skrive til uge29.event@gmail.com eller søge nærmere information på vores Facebookgruppe

Du synes, det lyder som et superfedt arrangement – hvordan tilmelder du dig?
Dette sker gennem Facebookgruppen, hvor du kan tilmelde dig begivenheden.
Da alle omkostninger i forbindelse med turen er egenbetaling, er der naturligvis intet deltagergebyr!

Mangler du båd eller mandskab?
Da man som deltager selvsagt er nød til at have en båd at sejle i, ser vi gerne, at Facebookgruppen bliver brugt til at arrangere dette. Kom endelig med en udmelding, hvis du mangler en båd at sejle på eller en besætning til turen!