Jesper Marineservice
Bauhaus

I surfafdelingnen er vi både wind- og kitesurfere. Alle er velkomne til at komme ned og prøve kræfter med vinden og vandet. Det eneste I selv bør medbringe er et par "gamle" gummi sko, badetøj og et håndklæde. Alt andet sørger vi for.

Aftener med instruktør er tirsdag og torsdag hver uge mellem 17:00 og 19:00 fra Maj til September. Da surfing er en vandsport er det selvfølgelig også vigtigt at man kan svømme.

Skema for klub aftener findes nederst på denne side. Hvis man har nogen spørgsmål så skriv til Mette Lundov eller Erik Brøker (se fanen 'Kontak/Info').

At være medlem af surfafdelingen er det samme som at være medlem i sejlklubben og koster derfor 750 kr. Derudover opkræves, fra ens anden sæson på klubudstyr, et gebyr på 300 kr for at bruge klubbens udstyr. Indmeldelse skal ske efter et par prøveture og gøres nederst på siden under fanebladet 'kontakt/info'. Som Jeres aller sidste efternavn bedes I skrive 'surf', da i så bliver tilknyttet surfafdelingen.

Vi håber at se en masse nye surfere, og regner med at i år bliver en kanon sæson.

Aktiviteter udover klubaftener

• Tirsdag d. 6. maj: Surfsæsonen begynder med undervisning tirsdage og torsdage 17.00-19.00 (Kom gerne 30 min før)
  • Torsdag d. 5. juni (Grundlovsdag): Hele Danmarks surfdag. Åbent hus for alle interesserede fra kl. 12.00 til 16.00 eller 17.00. Hygge og grill bagefter (Medbring selv mad).
  • Tirsdag d. 10. juni: Windsurf begynder opstart (Kører over de næste seks tirsdage og torsdage).
  • Lørdag d. 14. juni: Neilpryde Ø-grandprix - Orø rundt for wind-og kitesurfere.
  • Søndag d. 15. juni: Cabirinha Kite Race.
  • Tirsdag d. 5. August: Windsurf begynder opstart (Kører over de næste seks tirsdage og torsdage).