Jesper Marineservice
Bauhaus

I surfafdelingnen er vi både wind- og kitesurfere. Alle er velkomne til at komme ned og prøve kræfter med vinden og vandet. Det eneste I selv bør medbringe er et par "gamle" gummi sko, badetøj og et håndklæde. Alt andet sørger vi for.

Aftener med instruktør er tirsdag og torsdag hver uge mellem 17:00 og 19:00 fra Maj til September. Da surfing er en vandsport er det selvfølgelig også vigtigt at man kan svømme.

Skema for klub aftener findes nederst på denne side. Hvis man har nogen spørgsmål så skriv til Mette Lundov eller Erik Brøker (se fanen 'Kontak/Info').

At være medlem af surfafdelingen er det samme som at være medlem i sejlklubben og koster derfor 750 kr. Derudover opkræves, et gebyr på 500 kr for en sæson for at bruge klubbens udstyr. Eller der kan betales 30 kr kontant til instruktøren pr gang

Indmeldelse skal ske efter et par prøveture og gøres nederst på siden under fanebladet 'kontakt/info'. Som Jeres aller sidste efternavn bedes I skrive 'surf', da i så bliver tilknyttet surfafdelingen.

Vi håber at se en masse nye surfere, og regner med at i år bliver en kanon sæson.