Andre gode hjemmesider
Andre sider med båden i fokus! Hvis du har et godt forslag, så skriv endelig til os!

Bådmagasiner

Marine Guide

Find din næste Havn
Vi har prøvet at samle de fleste havne i Danmark, listen er langt fra komplet!

Marine Guide

Kuldens påvirkning af kroppen
Mennesket har i hjernen indbygget en termostat, der altid sørger for en temperatur på 37ºC.

Kulde

Sejlklubber

Sejlklubber i DK
 I Danmark findes mange sejlklubber og vi har prøvet at samle de fleste her.

Sejlklubber

Vejrprognoser
Vejret er vigtigt inden sejladsen og vi samler flere gode sider med vejrudsigter.

Farvandsafmærkninger
Skibe bevæger sig frit på vandet over kloden fra havn til havn uden egentlige grænser.

Farvandsafmærkninger

Regler for konstruktion og udstyr
Fritidsfartøjer skal være konstrueret og udstyret i overensstemmelse med reglerne fra Søfartsstyrelsen.

Fritidsbådsdirektivet

Kitesurfing er sejt!
Kitesurfing bliver mere og mere populært - her har vi samlet nogle gode film eksempler fra hele verden!

AIS
Det er Farvandsvæsenet, der står for drift og vedligeholdelse af det landbaserede AIS-system.

AIS

Hold kontakten
Lyngby Radio holder lyttevagt VHF kanal 16 hele døgnet.

Lyngby Radio

Mand over bord
Er du og din båd forberedt på en MOB-situation? Alle, der færdes på havet, frygter at falde over bord.

Mand over bord

Motorbåde på Nettet
Hvis du overvejer at købe en motorbåd, kan du se forskellige hjemmesider her.

Er din fritidsbåd CE-mærket
Alle fritidsbåde mellem 2,5 og 24 meter, bygget i EU efter den 16. juni 1998 skal være CE-mærkede.

CE-mærket

Rednings og svømmeveste
Træf et sikkert valg, når der skal købes rednings- eller svømmevest.

Rednings og svømmeveste

Havets formel 1
Powerboats er havets formel 1 racere - se disse klip fra nogle af de mest vovede.

Regler for sejlads
Bekendtgørelse om regler for sejlads m.m.. i visse danske farvande.

Regler for sejlads

Seje film om optimist sejlads
Vi har samlet nogle af de bedste film fra hele verden - Optimist Extra Ordinære

BMW Oracle i America's Cup
Se disse klip fra Verdensrekordforsøg til America´s Cup. Det er vildt imponerende!

Vejr og Vind
Vinden er den del af vejret, som har størst betydning for sikkerheden ved sejlads.

Vejr og Vind

Surfing er sejt!
Surfing er også meget populært i Danmark - her har vi samlet nogle seje film om Windsurfing!

Regler for Flagets brug
I Danmark findes ingen decideret flaglov eller generel bekendtgørelse om brugen af flaget.

Regler for Flagets

Udrustning til turen
Ethvert skib skal være udrustet og bemandet forsvarligt. Det er førerens ansvar, at skibet er udrustet.

Udrustning til turen

Besøg andre hjemmesider
Vi har samlet en masse spændende hjemmesider med sejlbåde, store som små.

Brand og eksplosion
Brand eller eksplosion om bord er en af de alvorligste ulykker, der kan ramme et fartøj og dets besætning.

Brand og eksplosion