Forfatteren Morten P. W. Madsen, af venner og i daglig tale kaldet Huba, er en original multikunstner med mangfoldig personlighed. Udover at være sejler og en passioneret gourmet, er han først og fremmest musiker og billedkunstner.

Han har gennem årene spillet med en lang række af Danmarks bedste musiknavne.

I 90’erne var han bl.a. trommeslager i Kim Larsens band BELLSTAR. Kim Larsens portræt, malet af billedkunstneren Huba, hænger i dag på Danmarks Nationale Portrætgalleri, Frederiksborg slot.

Skønne opskrifter - Herlige anekdoter - Røverhistorier - Musik og god stemning

Forfatteren Morten P. W. Madsen

Opskrifterne i denne kogebog indeholder en skøn blanding af alle slags retter, med stor fokus på de herligheder som er lige indenfor rækkevidde, når man befinder sig på havet, nemlig fisk og skaldyr.

Huba tryller med de hurtige og nemme retter, der i al slags vejr kan tilberedes i bådens pantry, samt de herlige grillretter der kan tilberedes på kajen eller stranden en lun og smuk sommeraften.

Bogen oser af kærlighed til de gode råvarer, samt glæden ved at tilberede og nyde et godt måltid i gode venners lag. En hyldest til det enkle liv under den store himmel.

I forbindelse med opskrifterne fortæller Huba gennem små anekdoter om oplevelser og mennesker han har mødt under sine mange sejladser.

Se mere af bogen på www.muusmann-forlag.dk