Harboe cup 2012

Endnu engang drog vi til Harboe Cup i Skælskør.

Det blev til 3 hyggelige dage med masser af sejlads, hygge om aftenen og flotte placeringer.

Tak for en god tur! Charlotte og Henrik

Se alle billeder fra turen - Klik her

Danske Bank Stævne 2012

Der var god vind til Danske Bank stævnet i Holbæk fjord. C - sejlerne fik kamp til stregen i deres føste sejlads og blev sendt ind da vinden sagde 11 ms. Efter en god frokost pause på land, kom C-feltet til start i ca. 8ms. Der blev sejlet 4 sejladser. Der var tilmeldt 56 C-optimister og alle viste super vilje og god kampånd. Et super stævne med 85 joller og 300 glade sejlere, forældre og trænere. Tak til alle for et godt stævne.

Træningsaften d. 13.sep. 2012

Tur til Herslev - 2012 - 2.september

Den 2. september havde vi en fantastisk dag i Herslev. Alle vores sejlere leverede en super præstation ved at sejle i 11 ms og meget svære forhold. Flotte placeringer, hygge på havnen og en masse sejlerfaring. Tak til forældre for hjælpen.

MVH

Juniorafdelingen startede efterårsæsonen!

Så kom sejlerne på vandet igen. Selvom det stadig er sommerferie for mange af vores sejlere, kom der alligevel mange til den første aften på vandet.

Med 5-6 ms og solskin sejlede vi ud af havnen, spændte og meget opsatte viste alle god sejlads og man kunne tydeligt se at sejlerne havde savnet saltvandet og vinden.

Godt sejlet alle!

MVH
10-08-2012

Juniorafdelingen sluttede sæsonen

Forårssæsonen er forbi og i den anledning havde juniorafdelingen inviteret sejlere og deres forældre til en hyggeaften i klubben. Der var lagt op til en dyst på vandet imellem de voksne, men på grund af for lidt vind og for mange kilo hos kompetanterne, valgte udvalget at lave en dyst på land.

Tur til Skælskør 2012

Der var 7 deltagere fra Holbæk Sejlklub og de havde alle en fantastisk dag på vandet. Med en 1-2-3 plads i C-rækken og 1-2-3-4 plads i TORM enkeltkapsejlads, må man nok sige de gjorde sig bemærket.

Afslutning på 2012

Så nåede vi til d. 4. oktober og dermed afslutningen på en helt fantastisk sæson.

Det har været en sæson med mange sejladser, både til stævner og træningsaftener.
Alle har vist godt kammeratskab, sejlervilje og vi kan kun være tilfredse med året som helhed. Tak til forældre og sejlere for at skabe en ungdomsafdeling som Holbæk Sejlklub kan være stolte af.

Henrik (Knud Emils far) overraskede os alle med en flot anretning og stemningsmusik så sejlertårene trillede - Tak for din indsats, det var stort!

Der var selvfølgelig diplomer og præmier som skulle uddeles og alle havde en hyggelig aften.

Tusind tak til alle for Jeres indsats i løbet af året - Vi ser frem til 2013.

Juniorafdelingen.

Tur til Sorø - Danske Bank stævne 2012

En skøn skøn dag ved den smukke Sorø Sø sluttede med hyggelig præmieoverrækkelse. Alle blev kaldt op og modtog de traditionsrige Sorø-krus, og Holbæksejlerne havde alle 9 gjort sig rigtig flot fortjent til super flotte placeringer. Tillykke med det, og mon ikke der er én og anden, der nu har været hjemme og rydde en hylde til dette og fremtidige trofæer ??

Tusind tak for endnu en dejlig dag sammen med Jer og Jeres forældre. Vi glæder os allerede til vi drager af til Herslev.

Bedste sejlerhilsener
/Henrik og Charlotte

Tur til Hørby 2012

Tusind tak til alle, der dukkede op til vores lille spontane tur til Hørby i lørdags. Vi havde en rigtig dejlig tur, og lægger selvfølgelig billeder på hjemmesiden. Det er slet ikke umuligt, at vi arrangerer noget lignende en anden gang.

Kæntringsøvelse på vandet 3. maj 2012

Der var udsigt til en rolig aften på vandet. Vejrguden havde meldt 3-4 ms, men efter en halv time på vandet, var der absolut ikke mere vind i posen. Alle fik derefter lov til at øve sig i kæntring af jolle og hvad dertil hører.

Kæntringsøvelse i Holbæk Svømmehal 2012

Så var vi samlet igen! Kl.17.30 gik vi i gang med årets kæntringsøvelse i Holbæk Svømmehal. Alle havde en spændende dag og klarede sig fantastisk flot. Vi fik sågar sænket vores optimistjolle!!!!!

Tilrigning 2012

Endnu engang var alle børn og forældre mødt op til årets tilrigning. Vejret var rimeligt godt og alle gik frisk til opgaven. Vi takker alle for en god dag og håber vi får en god sæson.

Bognæstur 7. juni 2012

Så var det tid til en tur til Bognæs og bade. Alle var klar kl. 18.00 og drog afsted i tre gummibåde. Vejret var perfekt - 18 grader og sol. Alle havde en super oplevelse og de sprang i vandet som om det var sidste gang de skulle prøve det. Tak for en rigtig hyggelig badetur!