Afslutning 24.06.2010

Alle sejlere og familie var samlet inden sommerferien og deltog i lege på havnen. Vi havde en god dag og alle så frem til sommerferien.

Danske Bank Cup 2010

Hej Alle
Kredsmesterskab isefjordskredsen Så har vi fået afsluttet kredsmesterskabet.

Over 80 forskellige sejlere fra kredsen( og mange udefra også) har deltaget i stævnerne i Nykøbing S-Herslev-Havnsø-Roskilde og Holbæk. Vi har oplevet meget forskelligt vejr, og vi har med en enkelt undtagelse haft 2 mandsjollerne med.

Dette vinder indpas, og med alle i samme start har sejlerne det sjovt(2 mandsjoller)

En tak skal lyde til arrangørene for godt arrangerede stævner, til sejlerne for ophøjet humør uanset vejr. Men ikke mindst synes jeg vi skal rette en tak til en utrættelig genganger, nemlig dommer Bjørn Junker, som igennem alle de år jeg har været aktiv i kredsen, har deltaget med sin ekspertise som dommer.

På kredsens vegne Anders Danske Bank Cup Vestsjælland Stævnerne i Sorø og Holbæk dannede grundet en aflysning(Kalundborg) i år rammen omkring årets serie. Igen med masser af deltagere, og masser af glade sejlere.

Stor tak til Danske bank. Næste år kommer der sandsynligvis en udvidelse af serien, mere følger. Resultaterne er vedhæftet Sejlerhilsener Anders

Første aften efter sommerferie.

Første aften efter sommerferie. Alle var ivrige for at komme på vandet. Det blæste 8-9 ms, men alle havde en god aften på vandet. Aske prøvede kræfter med zoom 8 for første gang.

Kæntringsøvelse i Svømmehal 2010

Overnatning efterfulgt af vinterklargøring og klubmesterskab 2010

Havnsø Kapsejlads 2010

Havnsø Sejlklub indbød til HavnsøKapsejlads d. 4. september 2010 For A-B-C optimister, Zoom8, 420 og Feva joller 2. afd. af Isefjordens Kredsmesterskab for juniorer. Vi havde 5 sejlere med, Aske, Cathrine, Maria, Viktor og Nicklas, som fik en super lørdag på vandet.

Sorø 2010

Sorø Sejlklub holdt traditionen tro Optimiststævne for B og C optimister på Sorø sø. Holbæk juniorafdeling havde tre joller til start. Viktor, Maria og Cathrine. Vejret var perfekt, Sol og 7 ms.

Kan man sejle på land?

Ja, det kan man da ? 8 glade optimister mødte i aftes op til en lille overraskelse, idet trænerne havde besluttet, at der var lige lovlig lidt vind til at rigge jollerne til og ta' på vandet. I stedet pakkede de en stor pose bolde (Hvad skulle den mon bruges til???), og alle børnene i to gummibåde.

Så gik det ellers for fuld fart mod Bognæs - hvem kom først?? Tøsebåden eller Henriks ny-tunede super-racer?? Pigerne lagde først til ved den nye bro, og snart var alle i land i den dejlige aftensol. Sejlerne blev delt op i et "styrbord" og et "bagbord" hold med røde og grønne bolde i hænderne, og så legede vi ellers "vige-øvelser" på land. Hvem viger for hvem?? Børnene "sejlede" det bedste de havde lært mellem top- og bund-mærke på kryds og på læns.

En rigtig god øvelse, som vi selvfølgelig følger op på, når vi kommer på vandet på tirsdag!! Der skulle også være tid til sjov, så pludselig blev der kastet 20 bolde i vandet, og holdene linede op til det helt store race - bedst af 5, hvem samlede flest bolde op?? Det blev et meget tæt løb, men i sidste race faldt afgørelsen og "team Charlotte" vandt med en enkelt sejr over "team Henrik" ? En lille halv times aftenbadning og så var det tid til at tage hjemad igen . Sådan kan en sejlaften i Holbæk Sejlklub også være.