Skælskør 2009

Det har endnu engang været en fornøjelse at have alle børnene med på årets store sociale tur.

Vi kan se, at vores mål til fulde er opnået, når vi ser glade unger, både kapsejlere og "tilskuere", der hygger sig sammen i 2½ dag uden en eneste konflikt. Alle er søde ved hinanden, hjælper hinanden, roser hinanden og deltager i samtlige aktiviteter!

Tusind tak til alle forældre, både Jer der sørgede for lækker forplejning, og I der hjalp til med transport frem og tilbage af såvel børn som materiel. Vi nyder at kunne give børnene denne oplevelse, men uden Jer kunne det ganske enkelt ikke lade sig gøre!

Bedste Optimist hilsner Marie, Henrik og Charlotte

Marine Cup Roskilde 2009

Der var lagt op til et godt stævne i Roskilde, vejret var flot og vinden hård. Nikolaj, Cathrine, Lucas, Anders og Mikkel stillede op til sejlads. Vinden tog til og før alle gik på vandet, var der 10 ms.

Alle sejlere tog afsted og var med fra start. Vinden blev hårdere og efter første sejlads var feltet halveret. Nikolaj blev en flot vinder af Marine Cup i C-feltet og Mikkel fik en flot 3 plads i A-feltet.

Tillykke! Alle sejlere klarede sig rigtigt flot i den hårde vind og blev en hård oplevelse rigere.

Hyggetur til Bognæs

Vi skulle en tur til Bognæs og overnatte, men vejret var så dårligt at vi blev i havn og fik en hyggelig overnatning og aften i klubhuset

Havnsø stævne 24. maj 2009

5 sejladser blev sejlet i tiltagende vind, og det var hurtigt klart, at Holbæk-sejlerne bare kunne deres kram.

Kæntringsøvelse i Holbæk Svømmehal 2009

Nye og erfarne sejlere var til kæntringsøvelse d. 26. april. Alle deltagere fik sig en god dag i svømmehallen og samtlige sejlere klarede øvelserne til et 10 tal.

Årets første sejlads med både nye og erfarne

Fem sejlere og en leder Det blæste 3-5 ms og Anders, Cathrine, Tjalfe, Nikolaj og juniorlederen stævnede ud. For Henrik var planen klar, alt andet end en sidste plads ville være målet. Charlotte lagde en lidt speciel trekantbane og vi var klar til start.

Danske Bank Cup 2009

Dagen startede med høj sol og absolut ingen vind. Baneleder Thomas Brøker besluttede dog at alle skulle på vandet til tiden. Starten blev udskudt, hvilket dog ikke rørte de unge mennesker, der straks begyndte at sludre, og hurtigt udviklede det sig til et mindre badeland omkring Myggen!

Kl. ca. 11 gik første start til en krævende sejlads i 0,5 - 1 m/s. Efter frokost på land var der kommet lidt mere vind, og der blev gennemført to gode eftermiddagssejladser.

Vi havde en rigtig dejlig dag og vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for hjælpen til samtlige forældre og hjælpere. Det er en uvurderlig støtte at have Jer med til sådan et arrangement!!

Godt stævne i Havnsø

Masser af vind og super flotte resultater. Endnu et godt stævne i Havnsø.

Danske Bank Cup i Sorø 2009

Det var en rigtig flot dag i Sorø. Alle 26 deltagende sejlere fik 5 gode sejladser, vind der drillede og masser af sol.

Anders, Cathrine, Nikolaj, Lucas og Mikkel leverede endnu et godt resultat - Mikkel fik en 3. plads i B-rækken, Cathrine fik en 6. plads, Nikolaj en 7. plads, Lucas en 14. plads og Anders en 17. plads i C-Rækken. Flot sejlet!

Det var en rigtig god weekend i Kalundborg!

Det var en rigtig god weekend i Kalundborg!

Første tur på vandet 2009

Alle havde en super dag på vandet og det blev et 13 tal med pil opad til alle de nye sejlere. Flot gået alle sammen!

Årets første sejlads med både nye og erfarne

Årets første sejlads med både nye og erfarne sejlere blev en stor succes. Cathrine havde fødselsdag og blev fejret med sang og chokoladekage. Der blev sejlet trekantsbane og til sidst fik de nye sejllere et "Lift" af de erfarne sejlere ind i havn. Alle havde en rigtig god dag på vandet.