Afslutning forår 2008

Det var en fantastisk aflutning på en ligeså super forårssæson.

Torm Stævne i Kalundborg 2008

Torm stævne i Kalundborg 2008

Den 24/25 maj var der TORM mesterskab i Kalundborg (Strasser Race - TORM junior Grand Prix 2008).
Der var over 256 joller hvor de 124 var A-sejlere. Ialt var der ca. 188 optimister tilmeldt.

Vi havde 3 sejlere med - Cathrine og Mikkel i C-Rækken og Sarah i B-Rækken.

Alle tre sejlere viste rigtig god form og Mikkel fik to 6. pladser og en enkelt 1. plads i C-rækken.
Cathrine havde rigtig god vind i sejlene og viste stabilt sejlads med placeringer mellem de 20 bedste i de 9 sejladser. Hun endte på en flot 17. plads sammenlagt.

Mikkel fik desværre bommen i hovedet lørdag og kunne ikke stille op om søndagen. Hans placering som nr. 18 sammenlagt er derfor rigtig flot da han kun gennemførte 5 sejladser.

Sarah deltog i et meget hårdt felt hvor både vindspring og hård vind drillede. Hun sluttede på en flot 27. plads sammenlagt.

Danske Bank Cup 2008

Danske Bank Cup 2008 var et meget vellykket stævne med over 50 deltagere. Solen var med til at gøre det til en helt speciel oplevelse. Lidt mere vind næste gang...tak!

Danske Bank Cup for optimistjoller og FEVA joller d. 21. september.

Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, og vinden blæste let til jævnt søndag, da Holbæk Sejlklubs Juniorafdeling havde inviteret til Danske Bank Cup for optimistjoller og FEVA joller.
 
Det blev til en herlig dag på fjorden på 2 gode baner med deltagere fra det meste af Sjælland. I alt ca. 55 joller stillede op til stævnet, heraf hele 9 fra Holbæk Sejlklubs Juniorafdeling. Der blev sejlet 2 sejladser inden frokost, hvor alle kom ind til en velfortjent madpakke – om eftermiddagen blev der sejlet endnu 2 gode sejladser, og så var det tid til præmieoverrækkelse og pølser og sodavand.
 
Der var lagt op til hård kamp om pladserne, og for FEVA jollerne stak Marcus Brandenborg Bjørn og Benjamin Engholm fra Roskilde Sejlklub af med førstepræmien. For A-optimisterne vandt Frederik Andersen fra Holbæk Sejlklub, i B-rækken havde Holbæk hele 2 sejlere øverst på sejrsskamlen Kasper Hansen som vinder og Mikkel Roos som nr 2. Hos C-optimisterne vandt Phillip Lyngbek
fra Roskilde Sejlklub. Vinderne fik medaljer om halsen, og der var fine præmier sponseret af Danske Bank til alle.
 
Stævnet var samtidig slutningen på Danske Bank Cup Vestsjælland, hvor der forinden havde været sejlet i Kalundborg og Havnsø med Danske Bank som sponsor, og Holbæk sejlerne kom flot i mål med Mikkel Roos som samlet vinder i B-rækken. For A-optimisterne vandt Mads Noe fra Roskilde, og Nikolaj B. Christensen fra Skælskør vandt som C-sejler
 
Endelig blev Issefjordkredsens Kredsmesterskab også afgjort ved søndagens sejladser også med Holbæksejlere på sejrsskamlen, her blev Frederik Andersen kredsmester i A-rækken, Sarah Vestermarken kredsmester i B-rækken og Kasper Hansen i C-rækken alle 3 sejlere fra Holbæk. For zoom 8 jollerne blev Lau Zachariassen, Frederikssund kredsmester, mens Markus og Benjamin fra Roskilde tog sejren i FEVA XL – jolle.
 
Alt i alt en skøn dag på vandet for alle

Harboe Cup 2008

Harboe Cup 2008

Havnsø Kapsejlads 2008

Tusind tak til alle, der deltog i Havnsø, det var rigtigt hyggeligt og vores unger gjorde det godt!

Hyggetur til Holbæk Havn 2008

Hyggetur til Holbæk Havn og få en is 2008

Roskilde Cup 2008

Det var en rigtig flot præstation at vinde i Roskilde. Kasper viste rigtig god form og fik med placeringer fra 1 til 3 i alle sejladser, den højeste plads på sejrsskamlen. TILLYKKE!

Udover Kasper deltog Sarah i B-rækken og viste gode takter i et meget hårdt felt.
Godt gået begge to!
Henrik

Danske Bank Cup Kalundborg 2008

Der var lagt op til en god weekend i Kalundborg og alle var meget opsatte på et godt resultat. Cathrine og Sarah var allerede taget afsted fredag aften og havde en god lørdag, hvor Kalundborg sejlklub havde inviteret til hyggedag på vand og på land. Vinden var dog for hård til sejlads men der blev hygget alligevel.

Søndag kunne der sejles, vinden var hård, mellem 8 og 11 ms men alle var klar til et godt stævne. Sarah viste god sejlads på B-banen og gennemførte alle sejladser i flot stil. Hun havde endda overskud og overblik til at vinke os over til Cathrine som havde fået bommen i hovedet..Stærkt!

Kasper og Mikkel var meget tændte og allerede fra start lå det fast at de skulle ende mellem de 3 bedste. Deres kampgejst og sammenhold under dette stævne er noget vi alle kan lære noget af.

Cathrine sejlede flot, gennemførte alle sejladser og fik nogle pæne placeringer. Hun var dog uheldig i sidste sejlads og måtte en tur i vandet. Hun fik alene tømt sin jolle og fortsatte i mål som den sidste. Godt kommet igen!

Simon og Jakob var med for første gang og viste både mod og vilje. Simon havde godt styr på det lidt hårde vejr og havde inden frokost kæmpet sig banerne rundt i rigtig flot stil. Jakob var en smule skeptisk ved den meget vind men lagde flot ud i den første sejlads, hvor han på første kryds lå til en rigtig flot placering.

Vinden tog dog til og Jakob måtte overgive sig til den hårde vind. Flot! Flot! Simon tog 3 sejladser ud af 5 og man kan kun bøje sig for den flotte præstation. Der er krummer i de to drenge.

Vi havde også en repræsentant på A-banen nemlig Frederik Andersen som fik en 8. plads.
Bedste sejlads var en flot 3. plads.

Samlet blev det et rigtigt flot stævne, alle gjorde det rigtigt godt og vi kunne tage hjem med en 2. plads til Mikkel og en 3. plads til Kasper. Tillykke til alle!

Sorø 2008

Det var en meeeeget våd dag i Sorø, vandet stod ned hele dagen og både sejlere og forældre viste stor tålmodighed og vilje. Kasper havde rigtig gode muligheder for at vinde og med 3 sejre i c-rækken blev han da også samlet vinder af Danske Bank Cup Sorø...Tillykke!

Lucas og Nikolaj var med for første gang og gjorde det sååå flot, Nikolaj fik en 10. plads og Lucas sejlede sig ind som nr. 19. Cathrine viste også rigtig gode takter og fik kæmpet sig op på en 8. plads. Tillykke til alle!!!

Mikkel og Sarah var med i et felt på 7 i B-rækken og havde en god dag på vandet. Mikkel satte sig på 3. pladsen og Sarah tog sig af 6. pladsen...Godt gået!