Stor ros til afgående formand

Netop hjemkommet fra endnu en onsdagssejlads skal der lyde en stor ros til sejludvalget for de spændende nye baner, som vi sejler i år. Besætningen på Nab føler os overbeviste om, at også de øvrige deltagere i årets sejladser synes, at det er spændende nytænkning, der giver os mulighed for at sejle kapsejlads på andre dele af fjorden, end vi har været vant til i mange år.

Det har været et stort arbejde at lave de mange nye baner, og lave det digre værk af et program. Det er bestemt ikke noget, der laver sig selv, og derfor skal arbejdet også påskønnes.

Den afgående formand, Kim Henriksen, leverede en klokkeklar melding onsdag den 30. maj: ”Hvis ingen melder sig som formand og medlem af sejludvalget, så bliver der ingen sejladser i efteråret”. Det vil være ærgerligt, men det er meget forståeligt, at de nuværende medlemmer takker af efter et flot stykke arbejde.

Det bliver svært at leve op til, men forhåbentlig er der nogen, der vil tage udfordringen op, så vi også til efteråret får nogle gode sejladser på fjorden.

På ”rederiet” Nab´s vegne.
Carsten sommerferien.